jueves, 18 de octubre de 2012

¿Com fer que casa teva sembli de catàleg?


A Fimar tenim molt clar que en el sector immobiliari actual, el que venem son principalment fotos. Una imatge val més que mil paraules, no?

Sovint ens trobem que quan els nostres clients volen vendre's casa seva no saben ben bé com fer-ho per tal que llueixi.
El nostre equip comercial està versat en el camp de la fotografia i saben quins angles son els més propicis per transmetre les sensacions d’un habitatge: Profunditat, lluminositat, caliu, bon gust, distribució...
L'us d'una càmera amb gran angular sempre serà quelcom a tenir en compte. D'aquesta manera ens serà més fàcil fotografiar l'habitació sencera.
Intentar no emprar mai el flash, que normalment fa que apareixin reflexos que perjudiquen l'estètica fotogràfica. Intentar, alhora, no captar mai les finestres de front, doncs generen uns contrastos lumínics que fan que l'interior de l'habitatge no es vegi gairebé.

Molts cops, però, son els propietaris els qui ens envien les fotos de casa seva.
En aquests, sovint, surt l’immoble poc afavorit.

Us deixem aquí unes directrius bàsiques que hom pot aplicar per fotografiar el vostre immoble i aconseguir que irradiï l’essència d’aquest.

  1. Ordre: cuina recollida, llits fets i coixins ben col·locats, roba estesa recollida...
  2. Si cal, treure objectes de la sala a fi d’afavorir la sensació d’amplitud.
  3. Independentment de l’hora que sigui, cal  fer les fotos amb les llums enceses, propiciant la lluminositat i el caliu.

 La web casasapunto.com dona certes pistes de com fer les fotos per tal que la mateixa estança, brilli amb personalitat pròpia.







No hay comentarios:

Publicar un comentario